Over ons

bassurant

Mijn naam is Bas van Asten en ben geboren en getogen in Udenhout. Ik ben opgegroeid met Verzekeringen aangezien mijn vader, Bert van Asten, jarenlang verzekeringsadviseur is geweest bij de Rabobank in Udenhout. Na een jarenlang dienstverband, als Specialist Verzekeringen bij de Rabobank, ben ik in 2015 gestart met een eigen assurantiekantoor “Bassurant”. Wij zijn de specialist in particuliere- en zakelijke verzekeringen, inkomensverzekeringen en arbeidsongeschiktheids-verzekeringen. Bassurant geeft adviezen en oplossingen in (alleen) verzekeringen omdat je vooral dat moet doen waar je goed in bent. Voor hypotheken, pensioenen en makelaardijzaken werken wij samen met lokale partijen. Wij werken op basis van persoonlijke benadering, zowel voor particuliere als MKB en startende ondernemers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorme brede vlak van de financiële dienstverlening en indien noodzakelijk schakelen wij specialisten in.

Doordat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken, kunnen wij een breed scala aan producten adviseren. Aangezien wij geen productieverplichtingen hebben naar banken of verzekeraars is ons advies 100 % onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet de verzekeraar of bank.

Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens uw wensen.

PERSOONLIJK, HELDER, DESKUNDIG en ONAFHANKELIJK!

ONTDEK HET ZELF!

Bassurant werkt nauw samen met serviceprovider Nedasco uit Amersfoort.

Nedasco werkt als serviceprovider en gevolmachtigde samen met 1.300 financieel adviseurs. Nedasco is geen verzekeringsmaatschappij, maar een serviceprovider waaraan wij bepaalde diensten kunnen uitbesteden, zoals inkoop, administratie, premie-incasso, en schadeafwikkeling. Hierdoor kunnen wij u sneller en beter van dienst zijn.

Voor al uw vragen over verzekeringen blijft Bassurant gewoon uw aanspreekpunt.